Kontakt

Ta varje chans att fira

Design House 95 är en innovativ leverantör av festartiklar i Europa. Vårt fokus är att konsumenten ska få tillgång till bra och hållbara produkter som bidrar till att festen blir snyggare och roligare. Genom att vi arbetar i en liten men dynamisk organisation samtidigt som vi är mitt i ett nätverk av duktiga produktutvecklare, konkurrenskraftiga fabriker och etablerade försäljningskanaler har vi mod och styrka att arbeta långsiktigt med bibehållen kreativitet.

Design House 95 föddes ur idén att erbjuda bra produkter med fokus på kreativitet och hållbarhet. Genom att skapa produkter med bra design, utformning, förpackning och med flera tematiserade kollektioner har vi möjlighet att göra avtryck på marknaden.

Vi arbetar med designers i Europa och Kina och utvecklar hela tiden nya produkter tillsammans med våra utvecklare i Sverige. Tack vare att vi har egna produktionsanläggningar i Kina kan vi vara flexibla och hålla hög kvalitet. Vårt kvalitetsteam styr hela processen från råvara till leverans av den färdiga produkten. Varje produktion testas och kontrolleras utifrån europeiska standarder för att säkerställa att kvaliteten håller.